Particuliere zwemlessen

Vanaf vier jaar mogen kinderen beginnen met zwemles. Inschrijven kan al vanaf 3,5 jaar.

Na inschrijving krijgt u, wanneer er plaats is, een oproep om te starten met de zwemlessen.
Nieuwe leerlingen starten in het eerste lesniveau in het traject naar het diploma A.. Het zwemlestraject tot het diploma A is verdeeld in drie verschillende lesniveaus en neemt gemiddeld 60 lessen in beslag.
Per groep krijgen de kinderen een vaste instructeur (er komt enkel een vervanger bij ziekte en verlof) en worden ze individueel beoordeeld. Als uw zoon of dochter voldoet aan de eisen van het lesniveau, schuift hij of zij door naar de volgende groep, met een andere instructeur. De vorderingen worden wekelijks bijgehouden, zodat de instructeur exact het niveau van uw kind kent.
U kunt de zwemlessen van uw kind iedere les volgen vanuit de horeca. Daarbij heeft u een aantal keer per jaar toegang tot de zwemzaal om een deel van de zwemles bij te wonen en de vorderingen van uw kind van dichtbij te aanschouwen.
De zwemlessen worden betaald door de aankoop van leskaarten. Als uw kind een keer verhinderd is, kan de les worden ingehaald op een andere tijd en binnen de geldigheid van de kaart. Bespreek de inhaalles a.u.b. van tevoren bij de kassamedewerk(st)er.
Zwembad de Wellen werkt volgens de richtlijnen van het Zwem-ABC van het Nationaal Platform Zwembaden NPZ l NRZ. De eisen die worden gesteld aan het diplomazwemmen en de achtergronden van het Zwem-ABC kunt u vinden onder het kopje “Hoe geven wij les”.


 

Informatie Bekijk onze openingstijden Bekijk onze tarieven
Contact

Zwembad de Wellen
Schenkeltje 7/B
3295 KK 's-Gravendeel

e-mail: info@zwembaddewellen.nl
tel: 078-6733064

Uitgebreide contactinformatie
Bekijk locatie

Online uw kind inschrijven voor leszwemmen

Om het u nog makkelijker te maken kunt u vanaf nu online uw kind of kinderen inschrijven en het inschrijfgeld betalen.

Inschrijven leszwemmen