Particuliere zwemlessen

Vanaf 4 jaar mogen kinderen beginnen met zwemles.

Na inschrijving krijgt u, wanneer er een plaats vrij is, een oproep om te starten met de zwemlessen.

Vanaf januari 2018 kunnen de nieuwe leerlingen direct starten in het eerste lesniveau. Hierdoor kunnen de leskinderen op dezelfde lestijd blijven tot het diploma A. Het zwemlestraject tot het diploma A is verdeeld in 3 verschillende lesniveaus en neemt gemiddeld 60 lessen in beslag.

Per groep krijgen de kinderen een vaste instructeur (uiteraard behoudens ziekte en verlof) en worden ze individueel beoordeeld. Indien een kind aan de eisen van het lesniveau voldoet zal hij/zij doorschuiven naar de volgende groep, met een andere instructeur.

De vorderingen van de kinderen worden wekelijks bijgehouden, zodat in geval van een andere instructeur deze exact het niveau van uw kind kent. U kunt de zwemlessen van uw kind iedere les volgen vanuit de horeca. Daarbij heeft u een aantal keer per jaar toegang tot de zwemzaal om een deel van de zwemles bij te wonen en de vorderingen van uw kind van dichtbij te aanschouwen.

De zwemlessen worden betaald door de aankoop van leskaarten. Er wordt de mogelijkheid geboden om een les in te halen op een andere tijd en binnen de geldigheid van de kaart. Gelieve de inhaalles van tevoren te bespreken bij de kassamedewerkster. 

Zwembad de Wellen werkt volgens de richtlijnen van het Zwem-ABC van het Nationaal Platform Zwembaden NPZ l NRZ. De eisen die worden gesteld aan het diplomazwemmen en de achtergronden van het Zwem-ABC worden op een aparte pagina weergegeven.
 

Informatie Bekijk onze openingstijden Bekijk onze tarieven
Contact

Zwembad de Wellen
Schenkeltje 7/B
3295 KK 's-Gravendeel

e-mail: info@zwembaddewellen.nl
tel: 078-6733064

Uitgebreide contactinformatie
Bekijk locatie

Online uw kind inschrijven voor leszwemmen

Om het u nog makkelijker te maken kunt u vanaf nu online uw kind of kinderen inschrijven en het inschrijfgeld betalen.

Inschrijven leszwemmen